Oslo tinghus. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
 • 780
 •  
 •  

Å hevde at den da 17-år gamle gutten som TSG befølte og hadde sex med under et bryllup i 2008, er “litt enkel” og ressurssvak, må gå ned i historien som tidenes verste forsøk på Cover Up – om det nevnte har funnet sted.

annonse

Annonse

I dette ligger det nemlig implisitt også en antydning om at personen som rent kronologisk var over den seksuelle lavalder, rent modenhetsmessig kanskje IKKE var det, og neppe samtykkekompetent i forhold til det vi så langt har oppfattet som frivillig sex.

“Jeg er ingen overgriper” får da med ett en helt annen valør. TSG bør skaffe seg bedre rådgivere, lese gjennom Straffeloven § 295, og vurdere egen posisjon. En viss annen minister gikk nylig av da hun erkjente at hun ikke hadde nødvendig tillit. Jeg håper vår (u)kulturminister er tøff nok til å ta ansvar.

annonse

Annonse


Del saken
 • 780
 •  
 •  
 •  
  780
  Shares
 • 780
 •  
 •  
annonse

Les også:

annonse

Annonse