Oslo tinghus. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Del saken
 • 780
 •  
 •  
 •  
 •  

Å hevde at den da 17-år gamle gutten som TSG befølte og hadde sex med under et bryllup i 2008, er “litt enkel” og ressurssvak, må gå ned i historien som tidenes verste forsøk på Cover Up – om det nevnte har funnet sted.

I dette ligger det nemlig implisitt også en antydning om at personen som rent kronologisk var over den seksuelle lavalder, rent modenhetsmessig kanskje IKKE var det, og neppe samtykkekompetent i forhold til det vi så langt har oppfattet som frivillig sex.

“Jeg er ingen overgriper” får da med ett en helt annen valør. TSG bør skaffe seg bedre rådgivere, lese gjennom Straffeloven § 295, og vurdere egen posisjon. En viss annen minister gikk nylig av da hun erkjente at hun ikke hadde nødvendig tillit. Jeg håper vår (u)kulturminister er tøff nok til å ta ansvar.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 780
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]