Illustrasjonsfoto: AP Photo
annonse
annonse

Mens hjemlige medier harselerer med undertegnedes advarsler om potensiell borgerkrig som følge av mange års splittende masseinnvandringspolitikk, advarer den palestinsk-belgiske jihadeksperten Montasser AlDe’emeh Europa mot  mulig borgerkrig i fremtiden. Han advarer mot ytterligere asylinnvandring den nederlandske avisen De Telegraaf, og uttaler at Europa er i ferd med å importere en borgerkrig, ved å ta i mot asylsøkere.

AlDe’emeh mener at europeiske politikere er naive hva gjelder masseinnvandring, islam og mislykket integrering. Han anbefaler at Europa stanser eller bremser strømmen av migranter og sier at “vi først må vite hva vi må gjøre med de som allerede er her”.

Terroreksperten har hatt omfattende kontakt med belgiske og nederlandske jihadister og har reist ulovlig til Syria, sammen med slike grupper, for å gjøre undersøkelser.

annonse

– Våre vestlige samfunn er i fare på grunn av et voksende antall utstøtte mennesker, sier AlDe’emeh.

Han har skrevet en bok, som foreløpig kun er tilgjengelig på nederlandsk, kalt Dubbel leven (dobbeltliv). Han anbefaler at foreldre “forbereder barna på å leve i et sekulært samfunn.” Ifølge han, lever de nå mellom to verdener, og at de i sin søken etter tilhørighet, kommer i kontakt med radikale muslimske ideer.

Om muslimske skolebarn i Brüssel sier han følgende:

– Disse barna er her fysisk, men mentalt sett lever de hovedsakelig i middelalderen.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon