Migranter i Calais, Frankrike. Foto: AP Photo
Del saken
 • 3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Mens hjemlige medier harselerer med undertegnedes advarsler om potensiell borgerkrig som følge av mange års splittende masseinnvandringspolitikk, advarer den palestinsk-belgiske jihadeksperten Montasser AlDe’emeh Europa mot  mulig borgerkrig i fremtiden. Han advarer mot ytterligere asylinnvandring den nederlandske avisen De Telegraaf, og uttaler at Europa er i ferd med å importere en borgerkrig, ved å ta i mot asylsøkere.

AlDe’emeh mener at europeiske politikere er naive hva gjelder masseinnvandring, islam og mislykket integrering. Han anbefaler at Europa stanser eller bremser strømmen av migranter og sier at “vi først må vite hva vi må gjøre med de som allerede er her”.

Terroreksperten har hatt omfattende kontakt med belgiske og nederlandske jihadister og har reist ulovlig til Syria, sammen med slike grupper, for å gjøre undersøkelser.

– Våre vestlige samfunn er i fare på grunn av et voksende antall utstøtte mennesker, sier AlDe’emeh.

Han har skrevet en bok, som foreløpig kun er tilgjengelig på nederlandsk, kalt Dubbel leven (dobbeltliv). Han anbefaler at foreldre “forbereder barna på å leve i et sekulært samfunn.” Ifølge han, lever de nå mellom to verdener, og at de i sin søken etter tilhørighet, kommer i kontakt med radikale muslimske ideer.

Om muslimske skolebarn i Brüssel sier han følgende:

– Disse barna er her fysisk, men mentalt sett lever de hovedsakelig i middelalderen.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]