Chris (Ina Svenningdal), Eva (Lisa Teige), Vilde (Ulrikke Falch), Sana (Iman Meskini ) og Noora (Josefine Frida Pettersen) fra TV-serien SKAM på avslutningsfest i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Ett år etter at NRK satte punktum for ungdomssuksessen «Skam», er arbeidet med en svensk variant av TV-serien i gang.

Kringkasteren SVT og produksjonsselskapet New Stories åpner opp for prøvefilminger for skuespillere i alderen 16 til 22 år, skriver Expressen onsdag.

Serien som omtales som en svensk versjon av «Skam», skal hete «Eagles». I annonsen for prøvefilmingen beskrives den som en «ungdomsserie om kjærlighet, vennskap, svik og hockey i en svensk småby».

– Vi skal gjøre en ungdomsserie, og vi begynner å prøvefilme allerede nå. Alt er ikke 100 prosent klart, sier Stefan H. Lindén, seriens produsent, til Expressen.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]