Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Den 26 år gamle mannen som skal ha ligget med Trine Skei Grande i en åker sier at han fristiller politikeren til å fortelle sin versjon av historien.

Til VG sier mannen at han har bemerket at Grande bruker deres avtale som en unnskyldning for å ikke si noe.

– Jeg hører at hun gjentatte ganger bruker avtalen vi har inngått som grunn til ikke å uttale seg om hva som skjedde på bryllupsfesten i 2008. Det trenger hun ikke ta hensyn til: Grande står fritt til å fortelle sin versjon av hva som skjedde, sier mannen, som i dag er blitt 26 år.

annonse

Mannen mener at Grande allerede har brutt sitt løfte om å holde tett i offentligheten. Han viser til at hun i er intervju med Aftenposten kommenterte saken og sa følgende.

– Jeg kan ha gjort dumme ting, men jeg er ikke en overgriper.

Grande hevder dette ikke teller.

annonse

– Nei, det er ikke å kommentere hendelsen, konstaterte hun i Politisk kvarter på NRK.

Men det er mannen helt uenig i.

– Det er med respekt å melde tull. Utgangspunktet for det intervjuet var ryktene om det som skjedde på en fest i Trøndelag for ti år siden, sier 26-åringen.

Han vil nå få lagt dette bak seg og kommer med en oppfordring i forkant av Venstres landsmøte.

– Jeg vil ha dette lagt bak meg og synes det er helt greit at Grande redegjør for landsmøtet sitt eller på annen måte bidrar til at saken kan bli opplyst og avsluttet, sier mannen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon