Røykutvikling i Oslo Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Det er kraftig røykutvikling som kan ses fra store deler av Oslo sentrum.

Brannvesenet sier til NTB i 14.50-tiden at de er på vei til stedet, men at de foreløpig ikke kan si noe mer.

(@NTB)

annonse

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]