Aksjemarkedet i Japan gikk nedover fra start torsdag. Foto: AP / Shizuo Kambayashi / NTB scanpix.
annonse

Tokyo-børsen falt svakt ved åpningen torsdag, og markedet var preget av USAs president Donald Trumps trusler om militære reaksjoner i Syria.

Nikkei 225-indeksen gikk ned med 0,13 prosent etter åpningen, mens den bredere Topix-indeksen også falt med 0,13 prosent i den tidlige handelen.

Den svake starten viderefører onsdagens trend fra Wall Street i USA. Det amerikanske aksjemarkedet seg nedover etter at president Donald Trump erklærte at raketter «vil komme» som svar på det påståtte kjemiske angrepet i Syria.

annonse

– Den rakett-tweeten var nok til å skremme folk til en viss grad, sier økonomi- og markedssjef David de Garis ved National Australia Bank.

I Tokyo-handelen gikk spesielt bilprodusenter nedover. Toyota falt med 1,5 prosent i den tidlige handelen, mens Honda gikk ned med 1,63 prosent.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]