Luftambulansens helikopter i lufta. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Kvinnen som falt ned fra Russelvfjellet i Troms, er funnet av redningsmannskap og fløyet med luftambulanse til Universitetssykehuset Nord-Norge.

Troms politidistrikt vil ikke kommentere kvinnens tilstand, men opplyser i 16-tiden at kvinnen er brakt ut av fallområdet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.40 torsdag, etter at kvinnen sannsynligvis skal ha gått for langt ut på en skrent. Kort tid senere ble hun funnet og ble tatt hånd om av helsepersonell.

annonse

– Det er grunn til å tro at fallet har vært langt, sier operasjonsleder Lennart Steffensen i Troms politidistrikt til NTB.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]