Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Flyselskapet Norwegians aksjer steg med 38 prosent i dag da det ble kjent at British Airways eierselskap IAG kan forsøke seg på en full overtakelse.

IAG anser Norwegian for å være en god investering og har kjøpt en aksjepost på 4,61 prosent. – Minoritetsposten skal legge grunnlag for diskusjoner med Norwegian, som kan inkludere et tilbud om full overtakelse, heter det i en uttalelse fra IAG. Diskusjoner er ikke ført til nå, og det er ikke sikkert at en slik beslutning blir tatt, heter det.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]