En kvinne ble mandag ettermiddag funnet død i sitt hjem på Notodden. Politiet vil fredag framstille mannen for varetektsfengsling i Nedre Telemark tingrett. Foto: Mari Nymoen / Telen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mannen som er siktet for å ha drept ekskona si på Notodden, blir fremstilt for fengsling fredag, opplyser domstolen.

Mannen ble pågrepet i Harstad tirsdag og vil bli fraktet til Skien, hvor også fengslingsmøtet vil bli avholdt. Rettsmøtet vil finne sted fredag klokka 13.00, får NTB opplyst av Nedre Telemark tingrett.

Den døde kvinnen ble funnet mandag av en person som kom på besøk til boligen. Datteren på halvannet år var da til stede, opplyste politiet onsdag. Barnet var fysisk uskadd og ble tatt hånd om av barnevernet. Tirsdag ble kvinnens eksmann og barnets far pågrepet av politiet i Harstad. Han er siktet for drap, men erkjenner ikke straffskyld.

Paret bodde sammen i Troms før kvinnen flyttet til Notodden. Politiet opplyser at avdøde er marokkansk statsborger. Eksmannen er ifølge avisaTelen fra Syria. Kvinnen hadde tidligere anmeldt mannen for vold, et forhold som ble henlagt, og for krenkelse etter at han skal ha filmet henne i smug.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]