USAs president Donald Trump. Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP / NTB scanpix
annonse

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han aldri har sagt når Syria vil bli angrepet. Onsdag truet han med at raketter «vil komme» til Syria.

– Har aldri sagt når et angrep på Syria vil finne sted. Kanskje veldig snart, eller ikke så snart i det hele tatt! skriver Trump.

Både USA og Frankrike har gjort det klart at de vurderer rakettangrep på Syria som svar på det antatte giftangrepet i byen Douma. Russlands ambassadør i Libanon har truet med å skyte rakettene ned og angripe utskytingsstedene.

Etter dette tvitret Trump at Russland bør gjøre seg klar, siden rakettene «vil komme».

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]