Unge mennesker på fest, drikker rusbrus og øl. Partystemning. Modellklarert. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

731 personer under 24 år havnet på legevakta i Oslo etter festing i fjor, ifølge NRK.

Alkoholforgiftninger, fall og ulykker, overdoser og voldsepisoder var vanlige årsaker for legevaktbesøkene. NRK skriver at politiet nå advarer foreldre foran mai.

Måneden er normalt preget av mye fyllebråk, blant annet grunnet russefeiring.

annonse

– Om situasjoner med uønsket seksuell aktivitet, vold og lignende oppstår, så må de unge vite at de kan snakke med voksne, sier Anne Merete Ansok, leder ved ungdomsavsnittet ved Majorstua politistasjon, til NRK.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]