Daffodils are placed by a police cordon backdropped by a tent covering the area where former Russian double agent Sergei Skripal and his daughter were found critically ill following exposure to the Russian-developed nerve agent Novichok in Salisbury, England, Tuesday, March 13, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
annonse

Påstanden framkommer i et brev fra britenes nasjonale sikkerhetsrådgiver Mark Sedwill til NATO fredag.

– VI har informasjon som tyder på at russisk etterretningstjenestes interesse i Skripal går så langt tilbake som til 2013, minst, da epostkontoer tilhørende Julia Skripal ble mål for cyberspesialister fra GRU, skriver Sedwill.

GRU er Russlands militære utenlands etterretningstjeneste.

annonse

NTB-AFP

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]