Oslo 20180413. Venstres leder Trine Skei Grande på Venstres landsmøte fredag. På bildet Venstres leder Trine Skei Grande Guri Melby (t.v)) Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Trine Skei Grande slo i sin landsmøtetale fast at det å gå i regjeringsforhandlinger med Høyre og Frp, er hennes vanskeligste valg som Venstre-leder.

– Det var ikke et lett valg. Det er det vanskeligste valget jeg noen gang har gjort som partileder.

– Men det var helt naturlig å ta et valg. Og jeg er utrolig stolt av en organisasjon som kan ta så tøffe valg, og så stå sammen etterpå uansett hvilken side man var på i utgangspunktet.

Venstre gikk i januar inn i regjeringen sammen med Høyre og Frp. Grande kom også inn på at KrF har valgt å stå utenfor samarbeidet på ikke-sosialistisk side etter valget.

– Det er viktig å si at vi ville ha med oss KrF, men fikk dem ikke med hele veien denne gangen. Men jeg håper det endrer seg, sa Venstre-lederen.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]