Sander Sagosen og hans Paris Saint-Germain vant toppkampen mot landslagskollega Espen Lie Hansen og hans Nantes. Her er Sagosen i aksjon for landslaget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sander Sagosen og hans Paris Saint-Germain ble for sterke og vant toppkampen i fransk håndball mot Nantes med Espen Lie Hansen på laget. Det endte 31-29.

Det var likevel Espen Lie Hansen som vant den norske scoringsduellen med fire mot Sagosens tre mål i storkampen i fransk toppserie.

Paris-laget holder annenplass på tabellen, mens Nantes var på plassen bak. Det er Montpellier som topper med 35 poeng etter 20 kamper, mens PSG har 33.

Hansen traff på sine to første skuddforsøk til 1-0 og 2-1 PSGs stjernemålvakt Thierry Omeyer reddet det tredje forsøket. Nordmannens tredje mål kom da han reduserte til 22-26 halvveis i annen omgang.

Sagosen skaffet lagets første straffe. Trønderen utlignet til 3-3 på sitt annet skuddforsøk. i kampen. PSGs har et stjernemannskap med blant andre Mikkel Hansen, brødrene Nikola og Luka Karabatic, Omeyer, Sagosen og flere franske landslagsspillere i stallen.

Sagosen er en spiller med små marginer og rotet også bort ballen noen ganger. Hans annet mål ga 11-10-ledelse. Inn mot pause rykket hjemmelaget fra til 17-14.

Den unge nordmannen stoppet på tre mål i 1. omgang.

Etter hvilen var PSG raskt oppe i en femmålsledelse før gjestene pyntet på resultatet. Sagosen hadde rollen som ballstyrer og servitør. Det kladdet derimot litt, og Nantes reduserte fra 25-20 og var bare ett mål bak med ni minutter igjen av kampen.

Sagosen og PSG hadde fem minutters måltørke, og han misset på et forsøk på stillingen 27-26 slik at gjestene kunne utligne i det neste angrepet.

Hjemmelagets sluttspurt klarte derimot ikke Nantes å svare på selv om Espen Lie Hansen reduserte til 29-30 med sitt fjerde mål for kvelden.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]