March 15, 2016, by the Russian Defense Ministry Press Service. (Vadim Grishankin/Russian Defense Ministry Press Service via AP, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– Politisk usikkerhet i Midtøsten har igjen kommet i forgrunnen de siste dagene. I skrivende stund har usikkerhet rundt de neste skrittene i Syria og Jemen hjulpet til med å løfte prisen på råolje av Brent-kvalitet over 70 dollar fatet, heter det i en IEA-rapport som ble lagt fram fredag.

USA og Frankrike har truet med rakettangrep mot regjeringen i Syria som svar på det antatte kjemiske angrepet i byen Douma. Russland har varslet at rakettene kan bli skutt ned.

Et kutt i oljeproduksjonen til OPEC-landene og Russland har også bidratt til å løfte oljeprisen, ifølge IEA. Organisasjonen mener det virker som landene overholder avtalen om produksjonskutt som ble inngått i 2016.

IEA påpeker imidlertid at prisen kan bli presset nedover igjen hvis handelskonflikten mellom USA og Kina forverrer seg.

NTB-AFP

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]