Bjørn Kjos. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Norwegian-sjef og -storeier Bjørn Kjos sier han ikke har vurderte å selge seg ut: – Jeg syns det har vært for billig, sier han.

Flyselskapets største eier kommenterte frieriet fra International Airlines Group (IAG) i forbindelse med en ekstraordinær generalforsamling om aksjeemisjon fredag.

– Det finnes et ordtak om at til den rette prisen er alt til salgs, men det har jeg faktisk aldri vurdert. Min ambisjon har vært å drive Norwegian og få fram de verdiene så aksjonærene skal ha noe igjen for å satse på Norwegian, sier han til E24.

annonse

Torsdag kjøpte IAG, som blant annet eier British Airways, 4,61 prosent av aksjene i Norwegian. Det førte til en oppgang i aksjekursen på vanvittige 47 prosent. Fredag fortsatte oppgangen, og på det meste lå den på 297,50 kroner. Rett etter klokka 13 ble dem omsatt 273,70 kroner.

IAG vurderer om de skal legge inn et formelt bud på hele flyselskapet. I en pressemelding torsdag opplyste Norwegian at selskapet ikke hadde kjennskap til IAGs kjøp før det ble omtalt i mediene.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]