Tidligere FBI-sjef James Comey. Foto: AP / Andrew Harnik / NTB scanpix.
annonse

Tidligere FBI-sjef James Comey omtaler Donald Trump som uetisk og hevder presidenten krever lojalitet som en mafiaboss i sin nye bok.

Boken kommer først ut neste uke, men amerikanske medier har allerede fått tilgang til den.

Nyhetsbyrået AP skriver at Trump beskrives som en mafiaboss-aktig type, som prøver å viske ut grensene mellom politimyndighetene og politikken. I boken skriver Comey at han som FBI-sjef ble presset når det gjaldt etterforskningen av russisk innblanding i valget.

annonse

Boken samsvarer med det Comey tidligere har fortalt om kontakten med Trump i den tidlige fasen i hans presidentskap. Trump beskrives som upåvirket av sannheten og Comey forteller om en økende bekymring over presidentens integritet.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]