Illustrasjonsfoto: Kyrre Lien / NTB scanpix

En bensinstasjon i Nordkjosbotn i Troms ble ranet fredag morgen. Gjerningsmannen truet med en pistollignende gjenstand og er fortsatt på frifot.

Klokka 6.15 fikk politiet i Troms melding om et ran på en Shell-stasjon i tettstedet Nordkjosbotn. Gjerningsmannen skal ha truet med noe som lignet en svart pistol, for så å forsyne seg med verdier fra kassa.

– Vi er på åstedet, og jobber med å skaffe oss oversikt over det som har hendt. Gjerningsmannen er fortsatt på frifot, sier operasjonsleder Rune Nilsen til NTB.

Nilsen oppgir at raneren hadde på seg en todelt, lys joggedress, hette og en gråbeige caps med et sirkelmerke foran. Han hadde også på seg røde og brune sko.

– Vi utfører nå teknisk og taktisk innsats for å sirkle inn gjerningspersonen, sier Nilsen.

Overfor NRK sier bensinstasjonens eier, Erlend Føleide, at én ansatt blir fulgt opp av politiet og nærmeste arbeidsleder.

– Vi setter nå i gang vårt oppfølgingsapparat. Det inkluderer en profesjonell samarbeidspartner for krisehåndtering, sier Føleide.

(©NTB)

[email protected]

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]