Egyptian Army soldiers are seen in the troubled northern part of the Sinai peninsula during a launch of a major assault against militants, in Al Arish, Egypt, in this undated handout picture made available by the Ministry of Defence March 4, 2018. Ministry of Defence/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kampene brøt ifølge hæren ut etter at jihadister med eksplosiver festet til kroppen forsøkte å storme en militærleir lørdag.

De sprengte seg selv da de ble hindret i å ta seg inn, og militæret opplyser lørdag at de har forhindret «en større terroroperasjon».

I tillegg til at åtte soldater ble drept skal 15 soldater ha blitt såret. Ingen har så langt hevdet å stå bak angrepet.

Samme dag ble det klart at Egypts president Abdel Fattah al-Sisi har forlenget unntakstilstanden i landet med tre måneder. Det er fjerde gang den forlenges etter at den ble innført i april i fjor i forbindelse med bombeangrep mot to kirker.

NTB-AFP-AP

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]