Egyptian Army soldiers are seen in the troubled northern part of the Sinai peninsula during a launch of a major assault against militants, in Al Arish, Egypt, in this undated handout picture made available by the Ministry of Defence March 4, 2018. Ministry of Defence/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES
Del saken
  •  
  •  
  •  

Kampene brøt ifølge hæren ut etter at jihadister med eksplosiver festet til kroppen forsøkte å storme en militærleir lørdag.

annonse

Annonse

De sprengte seg selv da de ble hindret i å ta seg inn, og militæret opplyser lørdag at de har forhindret «en større terroroperasjon».

I tillegg til at åtte soldater ble drept skal 15 soldater ha blitt såret. Ingen har så langt hevdet å stå bak angrepet.

annonse

Annonse

Samme dag ble det klart at Egypts president Abdel Fattah al-Sisi har forlenget unntakstilstanden i landet med tre måneder. Det er fjerde gang den forlenges etter at den ble innført i april i fjor i forbindelse med bombeangrep mot to kirker.

annonse

Annonse

NTB-AFP-AP


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse

Les også: