Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

En mann i 30-årene som var etterlyst i forbindelse med et ran av en bensinstasjon i Troms fredag morgen, ble pågrepet da han begikk et nytt ran natt til lørdag.

Fredag kveld klokken 21 pågrep politiet i Troms en mann i 20-årene i forbindelse med et ran av en Shell-stasjon i Nordkjosbotn tidlig fredag morgen. Samtidig etterlyste de ytterligere en mann for ranet og ba ham melde seg for politiet.

Nytt ran

Klokken 3.18 natt til lørdag pågrep de mannen da han begikk et ran på en ny bensinstasjon i Tromsdalen i Tromsø.

– Han var maskert og hadde en kniv på seg. Han hadde en slik fremtoning at de ansatte utløste voldsalarmen og gikk og gjemte seg bak i butikken. Mens han forsynte seg med varer, kom vi til stedet og fikk pågrepet ham, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Karl Erik Thomassen, til NTB klokken 4.

Politiet var i området og lette etter mannen og dermed ble han pågrepet få minutter etter at voldsalarmen ble utløst.

Mannen var mistenkt i forbindelse med ranet i Nordkjosbotn. Politiet vil imidlertid ikke bekrefte hvilken rolle han hadde i forbindelse med dette ranet.

Truet med våpen

Under det første ranet, skal 20-åringen som først ble pågrepet ha truet de ansatte med noe som lignet en svart pistol, for så å forsyne seg med verdier fra kassa. Ifølge politiet bekreftet overvåkningsbilder at han hadde våpen på seg.

– Vi har ikke funnet pistol på ham, men vi skal blant annet gjennomsøke bilen som ble brukt, sa Thomassen til NTB klokken 1. Under ranet fikk mannen med seg et mindre pengebeløp og noen tobakksvarer.

Mannen i 20-årene er tidligere straffedømt, bekrefter politiet.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]