Foto: SANA via AP
annonse

Syriske sikkerhetsstyrker har rykket inn i Douma, en småby utenfor Damaskus som i flere år har vært en viktig opprørsbastion, ifølge statlige syriske medier.
Området kommer til å bli sikret innen få timer, het det i meldingen som ble offentliggjort lørdag formiddag.

Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) melder samtidig at styrkene rykket inn etter at den siste kolonnen med syriske opprørere forlot byen.

Douma er byen som for en uke skal ha blitt utsatt for et kjemisk angrep som vestlige land har anklaget Assad-regimet for å stå bak, men som Russland hevder er iscenesatt av Storbritannia.

annonse

Det er meningen at eksperter fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) skal begynne innsamlingen av eventuelle bevis i byen lørdag.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]