Angela Merkel. Foto: Markus Schreiber / AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Både Tysklands statsminister Angela Merkel og EU-president Donald Tusk uttrykker støtte til angrepet som ble gjennomført mot Syria natt til lørdag.

Merkel sier i en uttalelse at den militære intervensjonen var «nødvendig og passende».

EU-president Donald Tusk sier at EU vil «stå sammen med våre allierte» når det gjelder Syria-angrepet.

– USA, Frankrike og Storbritannias angrep gjorde det klart at det syriske regimet sammen med Russland og Iran ikke kan fortsette denne menneskelige tragedien, i det minste ikke uten en pris. EU vil stå sammen med våre allierte på rettferdighetens side, skriver Tusk på Twitter.

NTB-AFP-DPA
(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]