This photo released by the Syrian official news agency SANA, shows Syrian President Bashar Assad, center right, meets with Russian politicians, in Damascus, Syria, Sunday, April 15, 208. Assad says the Western airstrikes against his country were accompanied by a campaign of "lies" and misinformation in the U.N. Security Council. (SANA via AP)
annonse

Han uttalte seg om situasjonen under et møte med en russisk delegasjon fra regjeringspartiet Det forente Russland, melder nyhetsbyrået SANA.

– Syria og Russland kjemper en kamp ikke bare mot terrorisme, men også for å beskytte folkeretten som er basert på statenes suverenitet og folkeviljen, sa Assad.

Den syriske presidenten mener USA, Storbritannia og Frankrike brøt folkeretten da de angrep syriske militæranlegg med raketter. De vestlige landene mener Assad har brukt giftgass mot sivile – noe som i så fall også var et folkerettsbrudd.

annonse

NTB-DPA

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]