This photo released by the Syrian official news agency SANA, shows Syrian President Bashar Assad, center right, meets with Russian politicians, in Damascus, Syria, Sunday, April 15, 208. Assad says the Western airstrikes against his country were accompanied by a campaign of "lies" and misinformation in the U.N. Security Council. (SANA via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Han uttalte seg om situasjonen under et møte med en russisk delegasjon fra regjeringspartiet Det forente Russland, melder nyhetsbyrået SANA.

– Syria og Russland kjemper en kamp ikke bare mot terrorisme, men også for å beskytte folkeretten som er basert på statenes suverenitet og folkeviljen, sa Assad.

Den syriske presidenten mener USA, Storbritannia og Frankrike brøt folkeretten da de angrep syriske militæranlegg med raketter. De vestlige landene mener Assad har brukt giftgass mot sivile – noe som i så fall også var et folkerettsbrudd.

NTB-DPA

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]