Uli Hoeness var mektig irritert lørdag. Foto: Sven Hoppe/dpa via AP / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bayern München-president Uli Hoeness kaller kritikken som har kommet etter offentliggjøringen av Niko Kovac som klubbens nye trener «ganske opprørende».

Fredag bekreftet Bayern at Kovac blir klubbens trener fra neste sesong. Kroaten kommer fra en tilsvarende jobb i Eintracht Frankfurt.

Eintracht-sportsdirektør Fredi Bobic var rask med å rette kritikk mot storklubben for tidspunktet nyheten ble lansert på – og for at han selv ikke ble kontaktet i forkant.

Bayern utløste en klausul i Kovacs kontrakt. Dermed var Eintracht-ledelsen i bunn og grunn satt sjakk matt.

Etter lørdagens 5-1-seier over Borussia Mönchengladbach slo Bayern-president Hoeness tilbake mot Bobic-kritikken.

– Vi sa med vilje ingenting om dette fredag, men vi opplevde uttalelsene til Bobic som ganske opprørende, sa han til tyske Sky.

– Først og fremst opptrådte vi profesjonelt, i den forstand at vi utnyttet en klausul i Kovacs kontrakt som han (Bobic) selv laget, fortsatte Hoeness.

Han mener Eintracht-ledelsen skal være glad Bayern ikke ventet med offentliggjøringen.

– Vi tenkte lenge på når vi skulle frankfurterne dette. Vi kunne ha gjort det etter sesongen, hvilket ville vært normalt, men vi ønsket å avklare dette tidlig sånn at de kan finne en erstatter, sa Bayern-toppen.

– Hadde vi sagt dette om fire uker, ville vi fått fred og Frankfurt vært i trøbbel, tilføyde han.

Bobic hevdet at Bayerns offentliggjøring av Kovac-signeringen kom som en overraskelse på ham. Eintracht-lederen kaller toppklubbens fremgangsmåte både uprofesjonell, irriterende og lite respektfull.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]