Foto: AP Photo/Domenico Stinellis
Del saken
  •  
  •  
  •  

Den italienske VM-helten Fabio Grosso fant en død hane utenfor sitt hjem foran lørdagens lokalderby i Serie B mellom Bari og Pescara.

Grosso, som er trener for Bari, har en fortid i storklubbene i Juventus og Milan. Han var med på det italienske laget som vant VM-sluttspillet i Tyskland i 2006.

Lørdag fikk fotballprofilen merke den voldsomme rivaliseringen mellom hans nåværende klubb og Pescara. I forkant av oppgjøret, som til slutt endte 2-2, var ytterveggene på Grossos hjem fulle av graffiti.

En hane, som er Baris klubbsymbol, ble i tillegg funnet hengende livløs på inngangsdøren.

Såkalte papirbomber eksploderte også utenfor spillerhotellet natt til lørdag i et forsøk på å forstyrre Bari-spillernes søvn.

Giovanni Loseto, som er en del av Grossos trenerapparat, skal på sin side ha blitt truet med balltre av en gjeng Pescara-supportere.

– Pescaras gode navn og rykte har dessverre blitt påvirket av disse enkeltindividene, sa Grosso etter kampen.

Han understreket samtidig at han ikke ønsket å dvele ved hendelsene.

– Jeg har alltid bodd her, kommer alltid til å bo her og feilene til noen enkeltpersoner vil ikke endre på mitt inntrykk av Pescara som en sivilisert by, sa Bari-treneren.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=D%C3%B8d+hane+skulle+skremme+italiensk+fotballprofil&url=https%3A%2F%2Fresett.no%2F2018%2F04%2F15%2Fdod-hane-skulle-skremme-italiensk-fotballprofil%2F&via=">">Tweet
0 Shares
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]