Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Flere personer måtte få hjelp etter båthavari flere steder i landet natt til søndag.

Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge har hatt nok å gjøre natt til søndag.

Klokken 23.30 ble en person reddet av lokalt brannvesen etter at en 34 fots fritidsbåt var i ferd med å synke sør for Spangereidkanalen i Lindesnes.

annonse

En drøy time senere kunne HRS melde om flere redningsaksjoner i regionen. En person måtte få hjelp av Redningsselskapet Bergesen etter havari ved Holmsbu i Hurum, mens en annen person fikk hjelp fra nødetatene etter et havari ved Godøya i Giske kommune.

I tillegg fikk en rib motorproblemer ved Torungen i Kristiansand, hvor redningsselskapet Stensland rykket ut og hjalp fire personer om bord.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]