Petter Solberg mislyktes i finalen i VM-runden i Spania søndag. Foto: Jørgen Steinli / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Petter Solberg dominerte VM-runden i spanske Montmelo, men i finalen ble han presset ut av banen av Mattias Ekström som til slutt vant finaleheatet.

Finaleheatet var så vidt i gang da Solberg og Ekström kjempet om tetposisjonen rundt den første svingen. Solberg lå i innerste posisjon, men havnet litt for langt bak da Ekström skar inn for å kutte svingen og ta teten.

Dermed endte Solberg med å kjøre ut av banen, mens Ekström aldri så seg tilbake og sikret øverste plass på podiet.

– Jeg er glad jeg fikk en god start. Jeg så ikke Petter da jeg kikket ut av vinduet. Han var nok litt for langt bak til at det ble en skikkelig duell, sa svenske Ekström etter løpet.

Solberg hadde dominert både kvalifiseringsrundene og semifinalen, og var en av favorittene i finalen. Der lyktes det imidlertid ikke, og han endte på sjetteplass i finalen.

Andreas Bakkerud kjempet lenge om en pallplass, men den norske Audi-føreren endte på den sure fjerdeplassen. Petter Solbergs teamkollega Johan Kristoffersson endte på annenplass, mens Sebastien Loeb sikret tredjeplassen med sin Peugeot.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]