Statsminister Erna Solberg (H) i stortinget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Heller ikke statsminister Erna Solberg (H) ønsker kommentere etterspillet etter Venstre-leder Trine Skei Grandes deltakelse på en fest i Trøndelag i 2008.

– Det er helt sikkert en vanskelig sak. Men jeg har faktisk ikke tenkt å kommentere den, sa Solberg på spørsmål fra NTB søndag.

– Jeg har snakket både med gutten og med Trine. Jeg har ikke tenkt å gå inn i hva jeg har snakket med dem om, eller filosofere rundt disse spørsmålene, legger hun til.

annonse

Venstre-topp Abid Raja mener en «helt meningsløs sak fra ti år tilbake» nå er så belastende for partiet at Grande må forklare seg for å bli ferdig med saken.

– Jeg ber Trine være så snill å benytte seg av tillatelsen gutten har gitt til å snakke ut, sa han til NRK lørdag kveld.

Raja møtte imidlertid raskt motbør.

– Det er helt på trynet å forlange offentlig forklaring av Trine Skei Grande. Dette er et privat anliggende mellom henne og mannen, sa Venstres gruppeleder i bystyret i Trondheim, Erling Moe, til Aftenposten.

Grande og Venstre-ledelsen har forblitt taus om saken gjennom landsmøtehelgen på Gardermoen.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]