Svenske Erik Skoglund fikk hjerneblødning. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse

Den svenske proffbokseren Erik Skoglund forteller nå om dramaet da han nær mistet livet som følge av en akutt hjerneblødning.

Fire måneder er gått siden Skoglund fikk hjerneblødning på trening. 26-åringen ble ført til sykehus, der han ble lagt i kunstig koma i 12 dager.

Først etter tre uker ble han utskrevet og kunne reise hjem. Nå skriver han om opplevelsen på sin Instagram-konto.

annonse

– Jeg har måttet slite og sliter fortsatt utrolig hardt hver eneste dag for å hente meg inn etter mitt livs vanskeligste øyeblikk, skriver Skoglund.

Bokseren forteller videre at han ikke umiddelbart forsto hva som hadde rammet ham den aktuelle dagen, men at samboeren og broren raskt forsto at tiden var knapp.

– Jeg ble ført til sykehus og operert for en alvorlig hjerneblødning. I flere dager svevde jeg mellom liv og død, og det var en fryktelig opplevelse. Framfor alt for min elskede familie, skriver Skoglund.

Vider takker han alle som har støttet ham i den vanskelige tiden.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]