Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 på Mones ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader. Foto: Svein Frydnes / Lindesnes Avis / NTB scanpix
annonse
annonse

En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved Mandal søndag ettermiddag.

Personen døde på vei til sykehuset.

En av de skadde er en mann i slutten av 60-årene. Tilstanden hans er alvorlig, men han er ikke livstruende skadd, opplyser Sørlandet sykehus.

annonse

Politiet opplyste kort tid etter ulykken at tre personer hadde kritiske skader. Tilstanden til den siste personen er ikke avklart.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.30. Brannvesenet måtte frigjøre to fastklemte, og tre personer ble hentet med luftambulanse og sendt til sykehusene i Kristiansand og Stavanger.

Politiet sier søndag ettermiddag at det er for tidlig å si noe mer om de skadde, eller årsaken til ulykken.

Ulykken skjedde på E39 i vestgående retning mellom Mones og Ulvegjelet. Europaveien ble stengt i begge retninger da ulykken skjedde, men veien ble åpnet igjen klokken 14.30.

annonse

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon