Tre personer er fraktet med luftambulanse til sykehus etter en ulykke på E39 på Mones ved Mandal søndag ettermiddag. De tre har kritiske skader. Foto: Svein Frydnes / Lindesnes Avis / NTB scanpix

En person mistet livet og en mann er alvorlig skadd etter en kollisjon mellom to personbiler på E39 ved Mandal søndag ettermiddag.

annonse

Personen døde på vei til sykehuset.

En av de skadde er en mann i slutten av 60-årene. Tilstanden hans er alvorlig, men han er ikke livstruende skadd, opplyser Sørlandet sykehus.

Politiet opplyste kort tid etter ulykken at tre personer hadde kritiske skader. Tilstanden til den siste personen er ikke avklart.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 13.30. Brannvesenet måtte frigjøre to fastklemte, og tre personer ble hentet med luftambulanse og sendt til sykehusene i Kristiansand og Stavanger.

Politiet sier søndag ettermiddag at det er for tidlig å si noe mer om de skadde, eller årsaken til ulykken.

Ulykken skjedde på E39 i vestgående retning mellom Mones og Ulvegjelet. Europaveien ble stengt i begge retninger da ulykken skjedde, men veien ble åpnet igjen klokken 14.30.

(©NTB)

[email protected]

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.