Wolverhampton sikret seg en ny seier i mesterskapsserien søndag. Foto: Nigel French/PA via AP / NTB scanpix
annonse

Dagen etter at opprykket til Premier League var et faktum feiret Wolverhampton begivenheten med 2-0-seier over Birmingham.

Wolves har ledet an i mesterskapsserien gjennom hele inneværende sesong, og lørdag var opprykket et faktum da Stefan Johansens Fulham bare klarte 1-1 hjemme mot Brentford.

Fulham måtte vinne for å utsette Wolves’ opprykksfest, men Neal Maupays scoring for Brentford på overtid sørget for at ulvene kunne feire.

annonse

Tabelltreer Fulham kan ikke ta igjen serielederen, uten at det synes å ha blitt noen sovepute for Wolves-spillerne. Søndag sørget Diogo Jota og Benik Afobe for 2-0-seier over Birmingham med hvert sitt mål.

Oppgaven ble noe enklere da gjestene fikk Harlee Dean utvist etter sju minutters spill i annen omgang.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]