annonse
annonse

Inntil 9 timer daglig, 5 dager i uken, fra gutten er 2 år til han blir 6 år, blir han oppdratt av en barnehageinstitusjon med 90% kvinnelig barnehagepersonell. Deretter blir han undervist og oppdratt i en offentlig skole – i 10 år – med 80% kvinnelige lærere frem til han blir 16 år.

Klarer han ikke å sitte stille i skoletimen med en varighet på 45 minutter – i et undervisningsopplegg som i hovedsak er tilrettelagt for jenter – blir han betraktet og behandlet som en “defekt jente”. En av fem gutter får diagnosen ADHD, mens en av elleve jenter får den samme diagnosen. Da kan lege, i samråd med foreldre og lærerinne, med legitimitet dope gutten ned med medisiner, slik at lærerinne og jentene i klassen får fred.

I slutten av tenårene forsøker den unge mannen febrilsk å navigere seg frem i alle de skrevne og uskrevne reglene som kjønnskrigen “Metoo-kampanjen” har skapt, i sitt fortapte forsøk på å tilnærme seg en kvinne. En kjønnskrig som kvinner går klar av. Om han skulle gjøre et feiltrinn, så er det gapestokken neste. Utestengelse fra så vel arbeidsliv, foreningsliv og sosialt liv.

annonse

Kvinner fremstilles som offer og menn fremstilles som undertrykkere! Der vi ser at sentrale kvinnelige politikere som forgriper seg på mindreårige gutter fortsatt står i sine posisjoner, mens sentrale mannlige politikere mister sine verv for å ha kysset noen kvinner.  Gutter er konstant i gjenstand for manglende anerkjennelse for sine interesser. Gutter står for 70% av alle utvisninger i skoleverket. Skoleverkets oppgave er å undervise og utdanne, ikke å indoktrinere i politisk korrekte begrep.

Kvinnen – har fått sin egen dag – den 8 mars. Der organiserer de seg ved å marsjere i tog med paroler som forlanger “hva enn det måtte være” fra menn og samfunnet. Noen av deltagerne er blitt så maskuline at de danker ut “selv den barskeste mann”. De tar, og definerer, mannsrollen. De vil så gjerne vise verden hvordan virkelige menn skal være –uten helt å forstå at de selv har blitt “den mannen” de hater.

Om så mannen – med mindre han ikke skifter kjønn – skulle lykkes i å “vinne seg en hustru”, og ekteskapet skulle havarere etter en tid, som følge av mannens utilstrekkelighet, hvem er så den tapende part. Han taper i barnefordelingsaker og i deling av innbo og bolig. Han må som regel forlate heimen, der barna vinker farvel til far.

Og deretter blir det mor, barnehagetantene og lærerinnen som i all hovedsak står for oppdragerrollen, mens far uteblir. Og nye kull med gutter kan dopes ned med ADHD-medisiner slik at lærerinne og mor kan få ro til og opprettholde sitt sosiale liv via sosiale medier. Kvinner trives når menn strever.

annonse

Da sitter far forlatt, delvis glemt tilbake. Med høye månedlige barnebidrag, i en trang, leid leilighet. Foran TV-en som serverer komedier som fremstiller menn som det fjols de egentlig er, mens han lytter til Bjørn Eidsvågs melodi;

Eg e bare ein mann

Som gjør så godt han kan

Men eg får det’kje te

Det e bare sånn det e

annonse

Eg e bare ein mann

Bare ein mann

Det er hans feil alt sammen – sier forskerne. Etter 40 år med studier av par konkluderer samlivsforskningen: Det er faktisk hans feil om dere ikke har det bra sammen.”

Og dette står uimotsagt! Makan til sprøyt! Menn, må bli mer lik kvinner – ropes det – mer feminine. Menn må avmaskuliniseres. Ved siste Oscar-utdeling ble statuetten hyllet fordi den holdt hendene i ro, den hadde munnen lukket og hadde ingen penis. Det er galt å være maskulin. Et nytt kjønn er i emning; “HEN”. Da blir alt bra må vite! Da vil mennene igjen komme tilbake til klasserommet. Og komme seg bort fra den apatiske huleboermentaliteten og bort fra videospillet og TV-en, som er et resultat av den krigen det i årevis er ført mot menn. Mon tro om vi noen gang kommer til å se “HEN” reise seg og erobre verden, slik vikingene gjorde. Visa til Jan Eggum er stilnet;

Kor e alle helter hen?

Stå opp igjen

Zorro kom tilbake

Kem ska redde verden no?

annonse

 

Det er alt for lenge siden vi lærte våre gutter sangen;

Mot i brystet, vett i pannen stål i ben og armer, ryggen rak og blikket fritt, se det er bra.

 Tåle slit og tåle sludd, og tåle frost og varme, slike gutter det vil gamle Norge ha.

Hold nå takten der, intet mudder her, la dem se vi er av rette slag.

Bare lek, ja men av den skal fremtidskrefter vokse, derfor er det alvor i vår lek i dag.”

 

Reis deg mann! Slutt med Sæddonasjon – ikke gi det fra deg “siste rest” av ditt liv frivillig til kvinner som klarer seg uten menn. Ikke tillat deg selv å forbli liggende under det feminismen forventer – vær en MANN – bli “en asset” i samfunnet og bli en HELT! Menn trenger ikke flere kvinner til å fortelle hvordan menn skal oppføre seg! Menn definerer selv hva en mann er – og menn er MENN.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon