Kanadisk YouTuber forteller hvorfor hun forlot venstresiden

Del saken
  • 6
  •  
  •  

YouTuberen Lindsay Shepherd forteller om hvordan hun kom til å innse at hun ikke hører til på den politiske venstresiden. Shepherd forteller at hun pleide å identifisere seg med venstresiden, og hadde et bevisst forhold til det å være venstrevridd.

– De læres opp til å tro at det å hevde at man er krenket, gir en moralsk seier.

Shepherd beskriver en venstreside som er for sensur, fremmer offermentalitet, og er intolerante i møte med mangfold i meningsytringer.

– De vil gjøre samfunnet kjedelig. De vil gjøre det slik at man ikke kan vitse.

Shepherd har som mange andre blitt offer for venstresidens “guilt by association”-taktikk, der man tillegger individer spesifikke meninger basert på andre menneskers anskuelser, kun fordi man befant seg på samme sted eller lignende.

Videre konstaterer YouTuberen at venstresiden søker å fjerne viktige nyanser og skiller mellom ulike begreper, som hvit nasjonalist og nynazist, fordi de da kan kontrollere narrativet.

– Venstresiden vil gjøre det uakseptabelt å i det hele tatt anerkjenne at det finnes nyanser.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  • 6
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]