Klokken 05.24 natt til lørdag fikk politiet melding om brann i en campingvogn på Sokn camping i Rennesøy kommune. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Elever og ansatte ved tre skoler i Sandnes og Time er i sorg etter campingvognbrannen på Sokn i Rogaland der tre familiemedlemmer mistet livet.

Sønnen som omkom var elev ved Høyland ungdomsskole, skriver Stavanger Aftenblad.

Elevene bes møte til vanlig tid mandag morgen, og de vil bli godt ivaretatt, opplyser rektor Irene Ottøy Kristiansen. Skolens kriseteam møttes etter brannen lørdag. De hadde også et nytt møte søndag ettermiddag.

– Vi har også kontakt med kommunens krisestab, sier Kristiansen.

Moren til gutten jobbet ved Lye skule, og ifølge avisen mottok rektor Jone Siqveland beskjeden om kollegaens tragiske bortgang lørdag formiddag. Søndag etter møtet gikk det ut felles informasjon til alle foreldre ved skolen.

Storesøsteren i familien, som ikke var med på campingturen, er elev ved Gand videregående skole i Sandnes. Også her er rektor informert om dødsfallet og han opplyser at staben lagt en plan for å møte elevene mandag morgen.

– Det viktigste for meg er å ta vare på eleven som er rammet og elevgruppene rundt henne, sier Lars Tore Helgeland.

Lørdag ble det arrangert en minnestund på klubbhuset på Figgjo, hvor familien var fra, der prest og kriseteam var til stede. Mandag ettermiddag fra klokken 17 blir det også åpen kirke i Bogafjell kirke.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]