Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

– Syria forsøker å skjule omstendighetene rundt et dødelig kjemisk angrep, med hjelp fra deres allierte Russland, sa May i Underhuset mandag.

Hun forsvarte avgjørelsen om å la styrker fra det britiske flyvåpenet delta i luftangrepet i Syria 7. april, sammen med Frankrike og USA. Den britiske statsministeren har fått kritikk for å beordre britisk deltakelse i krigen, uten å først hente inn støtte fra de folkevalgte.

May avviste også anklager om at USAs president Donald Trump hadde beordret at Storbritannia måtte delta i angrepet.

– Vi har ikke gjort dette fordi president Donald Trump ba oss om det. Vi har gjort det fordi vi har troen på at det var det rette å gjøre, og vi er ikke alene, sa May.

NTB-AP

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]