Foto: Jorge Silva/Pool Photo via AP
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Russland håper på dialog med USA til tross for amerikanernes angrep i Syria i forrige uke, opplyser en talsperson for Kreml.

– Vi håper at en form for kommunikasjon kan starte når våre amerikanske kolleger har ryddet opp i sine interne problemer, til tross for skadene på vårt bilaterale forhold som Washington for tiden sørger for, sa president Vladimir Putins talsperson Dimitrij Peskov.

Det er imidlertid ingen pågående diskusjoner mellom de to landene om et mulig møte mellom Putin og USAs president Donald Trump, opplyste Peskov.

USA, Storbritannia og Frankrike angrep 14. april syriske militæranlegg med raketter som et svar på den antatte bruken av kjemiske våpen i Douma 7. april. De vestlige landene mener det syriske regimet har brukt kjemiske våpen mot sivile i byen, noe regimet avviser.

(©NTB)

[email protected]

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]