In this Feb. 9, 2016, file photo, razor wire protects a perimeter of the Lee Correctional Institution in Bishopville, S.C. A South Carolina prisons spokesman says several inmates are dead and others required outside medical attention after hours of fighting inside the maximum security prison. (AP Photo/Sean Rayford, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Slagsmålet varte i flere timer, opplyser Jeff Taillon, en talsmann for høysikkerhetsfengselet Lee Correctional Institution i Bishopville.

Bakgrunnen for uroen er foreløpig ikke kjent.

Taillon sier også at ingen fengselsbetjenter ble skadet i kampene, som brøt ut like etter klokka 19 søndag kveld lokal tid. Først ved 3-tiden på natten hadde politifolk fått situasjonen under kontroll, skriver Washington Post.

En rekke ambulanser rykket ut for å ta hånd om de skadde.

Fengselet har om lag 1.500 innsatte, hvorav mange er dømt til lange fengselsstraffer for grove voldsforbrytelser.

Under en slåsskamp i 2015 ble to fengselsbetjenter knivstukket. I februar ble en fange drept av en annen.

NTB-AP

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]