West Bromwichs Matt Phillips (til venstre) i duell med Manchester Uniteds Juan Mata søndag. Foto: Nick Potts / AP / NTB scanpix.
annonse
annonse

Det beste er utenfor rekkevidde. Da går Manchester United for det nest beste.

Sjokktapet hjemme, for mer eller mindre nedrykksklare West Bromwich, på Old Trafford søndag gjorde at byrival Manchester City allerede er seriemester i England.

Det ville de nok ha blitt uansett før eller senere, men nå er det i hvert klart. Det betyr at motivasjonen foran onsdagens bortemøte mot Joshua King og Bournemouth må restartes.

annonse

Ifølge Juan Mata skaper ikke det noe problem. Han mener det er mer å spille om.

Manchester United er fortsatt plassert på 2.-plass. Det er ett poeng ned til Liverpool og fire til Tottenham. Tottenham spiller for øvrig mot Brighton allerede tirsdag.

– Det var ikke klart at vi ville ta 2.-plassen før kampen mot West Bromwich, og det ville ikke ha vært klart om vi hadde vunnet heller, sa Mata.

– Det har vært en lang sesong, men vi må forsikre oss om at vi fullfører løpet ut. Vi må kjempe for å holde oss på 2.-plass, sier Mata i et intervju med klubbens hjemmeside.

annonse

Manchester United var høyt oppe etter 3-2-seieren over Manchester City. Det gjorde at de fortsatt hadde en teoretisk sjanse til ligagullet.

Den muligheten forsvant med tapet for WBA.

– Vi skuffet oss selv med tapet i helgen, men nå handler det alt om den neste kampen. Det gjelder å holde koken oppe. Viktige uker venter, sier Mata.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon