This photo released by the Syrian Civil Defense White Helmets, which has been authenticated based on its contents and other AP reporting, shows smoke rising after Syrian government airstrikes hit in the town of Douma, in eastern Ghouta region east of Damascus, Syria, Saturday, April. 7, 2018. Syrian government forces pressed their offensive against the last rebel-held town in eastern Ghouta near the capital Damascus on Saturday under the cover of airstrikes as shelling of civilian areas on both sides claimed more lives, state media and opposition activists said. (Syrian Civil Defense White Helmets via AP)
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.