Skatteetatens kontorer i Oslo. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix.
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Totalt 33.000 kunder i de ulike SpareBank1-bankene må gjøre endringer i skattemeldingen etter en feil i bankens system.
«Kjære kunde! På grunn av en feil i våre systemer inneholder den forhåndsutfylte skattemeldingen din feil tall for dine fond i SpareBank 1. Dette må korrigeres senest 30. april, som er fristen for å levere skattemeldingen for lønnsmottakere og pensjonister», skrev banken i sms-er sendt til kunder tirsdag.

Hvor stort avviket er for den enkelte kunde, varierer, fra noen få øre og opp til større summer, skriver Altaposten.

– Selv om det kan virke dramatisk å få en slik sms, fant vi ut at vi ønsket å få ut god og riktig informasjon til kundene så raskt som mulig, sier kommunikasjonssjef Ida Håvik i Sparebank1 som beklager hendelsen.

Dersom det er noen som har fått denne sms-en som opplever at de har behov for ekstra veiledning, så må de bare ta kontakt med banken, opplyser Håvik.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]