Casper Ruud tapte tirsdag mot Maxime Janvier i Tunis Open. Bildet er fra da han deltok i Australian Open i januar. Foto: Lars Eide / NTB scanpix
annonse

Casper Ruud tapte 4-6, 4-6 mot franske Maxime Janvier i første runde av Challenger-turneringen Tunis Open.

Nordmannen kom skjevt ut fra start og tapte kampens fire første games. Etter dette fikk den norske 19-åringen mer skikk på spillet og kom opp på 4-5, men det var for sent til å redde det første settet. Franskmannen vant det 6-4.

I 2. sett vant Ruud og Janvier hvert sitt servegame før franskmannen brøt den norske 19-åringens serve og deretter gikk 3-1. Ruud reduserte til 2-3, som etter hvert ble til 3-4 og 4-5. Men da franskmannen vant sitt påfølgende servegame var det over for nordmannen. Janvier vant også det andre settet 6-4.

annonse

Dermed fikk ikke Ruud sin revansje mot franskmannen som sendte ham ut av kvalifiseringen i Roland Garros i 2017. Maxime Janvier er ranket som nummer 285 på ATP-rankingen, mens Ruud ligger på 201.-plass.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]