Illustrasjonsbilde. Foto: REUTERS/Valentyn Ogirenko
annonse

EU-kommisjonen anbefaler åpning av medlemskapsforhandlinger med Albania og Makedonia.

Det kunngjorde EUs utenrikssjef Federica Mogherini tirsdag ettermiddag. Det blir opp til EUs ministerråd å avgjøre om det skal åpnes for forhandlinger.

Fra før er medlemskapsforhandlinger i gang med Serbia og Montenegro. Ifølge Mogherini er det gjort gode framskritt i disse samtalene.

annonse

Forhandlingene med Tyrkia er derimot lagt på is på grunn av den politiske utviklingen i landet i kjølvannet av kuppforsøket mot president Recep Tayyip Erdogan i 2016.

(©NTB)

[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]