Malene Helgø spiller på Norges Fed Cup-lag som skal ut i flere tøffe kamper i Aten denne uken. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse

Norges kvinnelag i tennis kom i gruppe med Israel, Luxembourg og Bosnia-Hercegovina i gruppespillet i Fed Cup.

Norge kjemper med seks andre nasjoner om opprykk fra nivå 2 i europeisk-afrikansk sone. Turneringen i Aten innledes onsdag, og gruppespillet varer til fredag. I helgen møtes de to gruppevinnerne i opprykkskamp, mens treerne møtes i nedrykkskamp.

Laget som ender sist i Norges gruppe rykker rett ned.

annonse

Danmark, Hellas og Egypt kom i gruppen med tre lag under tirsdagens trekning. Norge møter Israel onsdag, Luxembourg torsdag og Bosnia-Hercegovina fredag.

På det norske laget spiller Malene Helgø, Astrid Wanja Brune Olsen og Lilly Elida Håseth.

Opprinnelig var Ulrikke Eikeri og Melanie Stokke uttatt på laget, men begge meldte forfall.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]