Partisekretær i Ap, Kjersti Stenseng, avviser at hun deltok på påskefesten for gamle AUF-ere med blant andre Trond Giske. Foto: Erlend Dalhaug Daae / NTB scanpix
annonse

Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng avviser at hun var på påskemiddagen for tidligere AUF-ere på Stortinget sammen med blant andre Trond Giske. 

– Jeg var ikke invitert og var ikke til stede, sier Stenseng, som tirsdag tok kontakt med NTB for rette opp inntrykket av at hun deltok på påskemiddagen 5. april.

Da festen flyttet seg videre til utestedet Justisen, var imidlertid Stenseng til stede, bekrefter hennes rådgiver Edvin Søvik overfor NTB.

annonse

Flere har reagert på at Trond Giske deltok på påskefesten for det som omtales som «Løvebakken AUF» 5. april, under tre måneder etter at han måtte gå av som nestleder i Ap etter varslingssakene om seksuell trakassering mot flere unge kvinner i partiet.

– Dette er et årlig arrangement, en middag for stortingsrepresentanter med bakgrunn fra AUF, sier Akershus-representant Åsmund Aukrust, som sendte ut invitasjonene, til NRK.

De fleste av de inviterte er politikere på Stortinget eller i partiapparatet som tidligere har hatt verv i AUF. Også nåværende sentralstyremedlemmer og enkelte ansatte i AUF var til stede, ifølge NRK.

Om det var kritikkverdig at Giske deltok på festen, ønsker ikke Stenseng å si noe om.

– Den saken vil jeg ikke kommentere mer, rett og slett, sier hun.

(©NTB)

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]