Foto: Susan Walsh / AP / NTB scanpix
annonse

USAs president Donald Trump sier han venter at det kommende møtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-un vil finne sted i juni.
Møtet ventes å finne sted i juni og det vil skje på et av fem steder som er under vurdering, uttalte Trump tirsdag ettermiddag.

Han sa også at Nord- og Sør-Korea «har min velsignelse» til å diskutere en avslutning på krigen mellom de to landene når Kim skal møte Sør-Koreas president Moon Jae-in 27. april.

De to landene på Korea-halvøya er formelt i krig med hverandre fordi det kun ble inngått våpenhvile, men aldri underskrevet noen fredsavtale etter Korea-krigens avslutning i 1953.

annonse

Trumps uttalelser tirsdag fant sted idet han mottok Japans statsminister Shinzo Abe på sitt golfsted i Florida.

NTB-AP-AFP

(©NTB)
[email protected]

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]