Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En 19 år gammel mann er pågrepet etter at en 91 år gammel kvinne ble fraranet veska si på åpen gate i Porsgrunn onsdag ettermiddag

91-åringen ble funnet liggende i veien etter at hun ble ranet i Vestregate i 17-tiden. Hun fikk bruddskader og er innlagt på sykehus.

– Vi har avhørt henne, avhørt vitner og gjort en rekke undersøkelser i saken. Vi har en mistenkt. Vi har forsøkt å komme i kontakt med ham, men uten å lykkes. Vi oppfordrer ham til å kontakte politiet, skrev politiet i Telemark på Twitter onsdag kveld.

annonse

Senere på kvelden opplyste politiet at de hadde pågrepet en 19 år gammel mann for ranet. Han er kjørt til politiarresten.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]