Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Liv Signe Navarsete, som siden 2016 har vært traumatisert av en grotesk tekstmelding sendt av noen drita fulle partikollegaer, får nå hjelp fra partiet sentralt. Partiet vil nå nemlig ikke bare finne ut av hvem som faktisk sendte den uhyrlige meldingen , men også muligens utestenge overgriperen. Dette kan man gjøre da partiets vedtekter åpner for å utestenge folk som «opptrer til åpenbar skade for partiet».

Det er klart at å sende en klargjørende tekst hvor Navarsete blir opplyst om et ønske fra de fulle menns side om å begjære senterpartiet hun besitter, jo må være til ubotelig skade for partiet.

Eller?

annonse

Sannheten her er selvfølgelig at hverken Navarsetes eget senterparti eller SP, tok skade av  meldingen som lød: «Vi har lyst på fitta di»

De fleste kvinner ville nok ha syntes at dette var en kul melding å få. Det er jo tross alt artig å vite at man er attraktiv for noen. Det er jo fra små barn og fulle folk man får vite sannheten som det heter i ordtaket. Men det gjelder jo ikke lenger. Nå blir man krenket for den minste ting, sågar for en uskyldig og barnslig SMS.

Men det finnes heldigvis unntak. Hvis man selv er kvinne, så kommer man langt med pågangsmot, besluttsomhet og et skikkelig balletak. For hvem ser vel på en steinkåt politiker som driver med pungrøsking og rundpuling av 17 åringer i kornåkere under et bryllup som noe uvanlig?

Det er klart at å sende en SMS hvor man gir uttrykk for et ønske av seksuell karakter, er en ikke-sak hvis man snur på kjønnsrollene her. La oss si at det var Navarsete som sendte en melding til Ola Borten Moe hvor hun ga uttrykk for at hun hadde lyst til å hesje gresset sitt på stauren hans……….da er det vel heller tvilsomt at Borten Moe ville ha skreket opp om at han følte seg krenket, og enda mer tvilsomt om SP ville ha lagd en sak ut av det og fulgt den opp.

Men hvis vi snur på rollene i kornåkersaken, så ville vi ha fått en av de største skandalene i norsk politikk i etterkrigstiden.

La oss si at en 38 år gammel Carl I Hagen hadde gjort det samme med en 17 år gammel Anniken Huitfeldt……

Da er det nok ikke bare Eli som hadde blitt forbannet, men et samlet pressekorps, storting, politi og domstol, ville ha dømt ham til en streng fengselsstraff og det ville ha vært slutten på alt av karriere i politikken eller noe annet sted for den saks skyld.

Men pytt pytt – hvem bryr seg vel om sånt?

Med en liten løgn her og en annen der, samt et lynraskt offerrolle trekk fra hoftene som ville ha fått Morgan Kane til å bli misunnelig, så sitter man trygt og godt i statsrådstolen sin, mens statsminister, pressekorps og storting hyller den sterke, modige og tapre kvinnen som står imot blesten.

annonse

Ja, så lenge hun ikke er medlem av FrP, så klart!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon