Styreleder i Mentor Media Tomas Brunegård (t.h.) overlevde mistillitsforslaget under den ekstraordinære generalforsamlingen mandag. Her i samtale med konsernsjef Per Magne Tveiten. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Del saken
  •  
  •  
  •  

Valgkomiteen vil skifte ut hele styret i Mentor Medier. Det skjer etter en opprivende indre strid i selskapet som blant annet eier Vårt Land og Dagsavisen.

annonse

Annonse

Et mistillitsforslag mot styreleder Tomas Brunegård falt da Mentor Medier mandag holdt ekstraordinær generalforsamling, men allerede dagen etter ble det klart at han ikke stiller til gjenvalg som styreleder.

Foran mediekonsernets ordinære generalforsamling 3. mai ligger det an til full utskifting av styret. Ingen fra det gamle styret har nemlig fått fornyet tillit fra valgkomiteen, som ledes av prost Torstein Lalim.

annonse

Annonse

Medier24 melder onsdag at valgkomiteen innstiller på Dag Nordbø som ny styreleder. Han er i dag prosjektleder ved Universitetet i Agder. Til de øvrige styreplassene foreslås tidligere Amedia-styreleder Knut Ivar Solnes, PR-rådgiver Hans-Christian Vadseth, administrerende direktør Trine Stensen i Bokhandlerforeningen, fylkesordfører Gunn Berit Gjerde (V) i Møre og Romsdal og påtroppende leder i Evangeliska Frikyrkan Gudrun Bostrøm.

annonse

Annonse

Som varamedlemmer foreslås Christian Normann Aass, prosjektleder i Schibsted – og Birgitte Nyborg, stabssjef i Misjonsalliansen, skriver Medier24.

(©NTB)

[email protected]


Del saken
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
annonse

Les også:

annonse

Annonse