Landslagssjef Vidar Løfshus. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kommende sesongs rekrutt- og juniorlandslag i langrenn ble offentliggjort onsdag.

– Vi har stor tro på at løperne som nå er tatt ut vil være med og hevde seg i årene som kommer, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

Elleve utøvere på kvinne- og herresiden er plukket ut til rekruttlaget. Nye løpere er Eirik Sverdrup Augdal, Håvard Solås Taugbøl, Kasper Stadaas, Anne Kjersti Kalvå og Thea Krokan Murud.

Kalvå er Marit Bjørgens kusine. – Vi har i løpet av denne sesongen hatt mange løpere med i verdenscupen og flere har fått gode resultater. Silje Øyre Slind fikk en femteplass i Falun og Mattis Stenshagen gikk inn til en sjuendeplass i Planica. Vi har også tatt hjem sammenlagtseiere i Skandinavisk cup som er nivået under verdenscupen, sier trener Anders Byström.

Rekruttlandslaget 2018/19 (årgang i parentes):

Anne Kjersti Kalvå, Lundamo (1992), Lotta Udnes Weng, Nes (1996), Marthe Mæhlum Johansen, Østre Toten (1997), Silje Øyre Slind, Oppdal (1988), Thea Krokan Murud, Søre Ål (1994),

Daniel Stock, Vadsø (1992), Eirik Sverdrup Augdal, Ringkollen (1995), Håvard Solås Taugbøl, Lillehammer (1993), Kasper Stadaas, Heming (1994), Martin Løwstrøm Nyenget, Lillehammer (1992) og Mattias Stenshagen, Follebu (1996).

Juniorlandslaget 2018/19 (årgang i parentes):

Helene Marie Fosseholm, Eiker (2001), Ingrid Andrea Gulbrandsen, Bardufoss og Omegn (2000), Karianne Olsvik Dengerud, Kjelsås (2000), Kristin Austgulen Fosnæs, Fossum (2000), Kristine Stavås Skistad, Konnerud (1999), Tuva Bakkemo, Gjøvik (1999),

Andreas Kirkeng, ROS (2000), Ansgar Evensen, Vind (2000), Håkon Skaanes, Strindheim (1999), Håvard Hovde, Mjøsski (1999), Håvard Moseby, Kjelsås (1999), Iver Tildheim Andersen, Rustad (2000).

(©NTB)

[email protected]

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]