Oslo 20160405. Statsminister Erna Solberg og statsråd Sylvi Listhaug under en pressekonferanse om endringer i utlendingsloven Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
Del saken
 • 2K
 •  
 •  

Sylvi Listhaug ble tatt imot som en superstjerne på Vea sykehus på Karmøy i går formiddag. I følge Haugesund avis stod de eldre i kø for å ta selfie med den avgåtte justisministeren.

annonse

Annonse

Listhaug ble intervjuet av Karmøynytt som kunne formidle at samtlige personer de hadde snakket med i lokalbefolkningen var skuffet over at hun måtte trekke seg som statsråd før påske.

– Det er veldig hyggelig å høre, men det viktigste var at Jonas Gahr Støre ikke ble valgt som statsminister. Jeg mener han er uegnet og jeg synes det er bra at vi i FrP er med å styre landet videre og at Erna fortsetter som statsminister, fortalte Listhaug i intervjuet med Karmøynytt.

annonse

Annonse

Uttalelsen var et stikk til Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet som støttet mistillitsforslaget fra Rødt mot Listhaug etter at hun skrev på Facebook at «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet».

annonse

Annonse

I ettertid har Listhaug omtalt Arbeiderpartiets oppførsel som en heksejakt der målet har vært å fjerne henne som statsråd. FrP-politikeren overrasket de fleste da hun selv gikk av som justisminister før KrF fikk sjansen til å støtte Rødts mistillitsforslag.

På Vea sykehus mente pensjonist Einar Hansen at det var Knut Arild Hareide (KrF) som hadde skylden for at Listhaug måtte trekke seg.

– Jeg liker ikke at det skulle være en mann fra Kristelig Folkeparti (Knut Arild Hareide) som skulle være årsaken til at Listhaug måtte trekke seg. Han er fra Bømlo og burde visst bedre, fortalte mannen til Karmøynytt.

Listhaug måtte avlyse oppholdet på sørvestlandet tidligere enn avtalt grunnet sykdom i familien.

annonse

Annonse


Del saken
 • 2K
 •  
 •  
 •  
  2K
  Shares
 • 2K
 •  
 •  
annonse

Les også: